Înapoi    
Platforma Special OER s-a deschis!

Platforma Special OER s-a deschis!


Consorțiul este mândru să anunțe că prezentarea oficială al proiectului SPECIAL este acum disponibilă și deschisă publicului în linkul www.projectspecial.eu

Acesta va găzdui toate informațiile despre proiect, implementarea, obiectivele și contextul acestuia, precum și o secțiune specifică care descrie partenerii implicați.

Aici veți găsi, de asemenea, platforma OER unde toate rezultatele proiectului, conținuturile, cursurile și liniile directoare vor fi puse la dispoziția publicului.

SPECIAL, un proiect cofinanțat de Comisia Europeană, implică un Consorțiu de 7 parteneri din 6 țări europene: Islanda, Belgia, România, Italia, Spania și Suedia.

Obiectivul SPECIAL este de a consolida, reactiva și menține abilitățile „de viață” și „soft” ale NEET din UE, astfel încât să îi susțină în (re)integrarea în societățile post-COVID și pe piețele muncii. În acest scop, consorțiul va dezvolta conținuturi de formare personalizate și un set de instrumente pentru a îmbunătăți competențele soft și transversale pentru dezvoltarea carierei/angajabilitatea/auto-susținerea NEET-urilor.


Data încărcării știrilor: 09/02/2022

Consorţiul nostru

Contactează-ne2021-1-IS01-KA220-VET-000027983

Sprijinul Comisiei Europene pentru producerea acestei publicații nu constituie o aprobare a conținutului, care reflectă doar opiniile autorilor, iar Comisia nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio utilizare a informațiilor conținute în aceasta.


Legal description – Creative Commons licensing: The materials published on the SPECIAL project website are classified as Open Educational Resources' (OER) and can be freely (without permission of their creators): downloaded, used, reused, copied, adapted, and shared by users, with information about the source of their origin.